020 - 515 9 515

Webinar gebruikerstraining XpertHR

Gratis

XpertHR online gebruikerstraining. Gratis te volgen om het gebruik van XpertHR efficiënter te maken en een update te krijgen over de inhoud. Stel tevens uw vragen aan onze redactieleden. Dit webinar is voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers van XpertHR.

Deze training duurt maximaal een uur en mocht u niet live kunnen kijken, kijk het webinar dan on-demand terug en stel (eventueel) uw vragen per e-mail. U leert o.a. de praktische handvatten van de kennisbank. Ook krijgt u inzicht in de nieuwe aanvulling binnen de kennisbank.

Voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers van XpertHR. Meld u dan aan voor een gratis online gebruikerstraining. De training staat onder leiding van één van onze ervaren trainers.

Tijdens dit webinar leert u o.a. de praktische handvatten van de kennisbank. Ook krijgt u inzicht in de nieuwe aanvullingen binnen de kennisbank. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid vragen te stellen aan onze redactieleden.

Klantbeoordelingen van eerdere evenementen

Plaats zelf een beoordeling

Deel jouw ervaring

Verstuur

Programma

Start Gebruikerstraining

  • Recente wijzigingen en ontwikkelingen binnen de kennisbank
  • De functionaliteiten en ‘sneller werken’ iconen
  • Snel en gemakkelijk informatie zoeken
  • Uw vragen over het gebruik van XpertHR

Afsluiting

Na de training heeft u de tijd om vragen te stellen. U ontvangt na het webinar de terugkijklink in uw mailbox.

Spreker

Debby Hartman – van Maanen

Als User Experience Researcher ben ik verantwoordelijk voor het vertalen van de wensen van bestaande klanten naar gebruiksvriendelijke toepassing in de producten van RBI. De input verzamelen we door gebruikersonderzoeken via usabilla, regelmatig met onze klanten in gesprek te gaan en het organiseren van ontbijtsessies.

Met mijn de jarenlange ervaring als trainer ben ik bekend met verschillende trainingsstijlen en interview technieken. Samen met marketing, redactie, customer success en sales teams verwerken we de signalen van de klant in de (door)ontwikkeling van producten om u als klant nog beter te kunnen bedienen.