020 - 515 9 515

Stapt u aan boord van de WAB Xpress?

Op 1 januari 2020 moet u klaar zijn voor de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Om u naar de juiste eindbestemming te brengen, introduceert XpertHR de WAB Xpress Module. Wij zorgen ervoor dat u op tijd WAB proof bent en zo geen vertraging oploopt in de voorbereiding. Het enige wat u hoeft te doen is op tijd instappen. Op deze pagina vindt u informatie over de stations die wij passeren en hoe u een ticket kan kopen.

Zo zorgen wij ervoor dat u WAB proof bent

De trein zal gedurende de reis verschillende stations passeren, waardoor u niet hoeft over te stappen. Per station wordt een specifiek thema behandeld binnen de wetgeving, zodat u precies weet waar u aan moet voldoen. Door u stap voor stap langs de verschillende onderwerpen te vervoeren, bent u in één keer WAB proof.

Koop hier uw ticket
voor de WAB Xpress

Zoals gebruikelijk kunt u kiezen uit een eerste of tweede klas ticket. Met een ticket krijgt u toegang tot XpertHR, tot het einde van het jaar. Zo kunt u ervoor zorgen dat u WAB Xpert bent en daarnaast kunnen een aantal regelingen binnen de WAB u nu al voordeel opleveren. Hieronder vind u de verschillen tussen beide tickets. Voor elk onderdeel binnen de WAB vindt u in XpertHR de volgende informatie

Zoals u van ons gewend bent bieden wij de vaste content thema's aan zoals checklists, praktijkvoorbeelden, praktijkvragen etc. Dit jaar zijn de gratis inhoudelijke webinars nieuw voor klanten. Wij organiseren in samenwerking met mr. Steffie Schepers en mr. Maarten van Gelderen een webinarreeks van zes webinars, die gratis zijn te bekijken voor klanten. Deze vindt u ook terug in het product.

Dit zijn de voordelen voor u als eerste klas reiziger

Bent u bang voor vertraging? Bel dan met onze WAB-advieslijn. U heeft de mogelijkheid om vijf keer een consult bij Van Gelderen Advocaten aan te vragen voor een 30 minuten casus. Zo krijgt u een juridisch en betrouwbaar antwoord op uw case. Ook krijgt u toegang tot de gehele XpertHR omgeving, zodat u deze kunt uitproberen.
Met XpertHR weet u zeker dat u klaar bent voor de WAB wetgeving.

Klik hier om de mogelijkheden te bespreken.