020 - 515 9 515

Blue Carpet

De digitale HR Manager

Met HR Manager biedt u uw personeel de mogelijkheid regie te nemen over hun professionele ontwikkeling. Hiermee komt een schat aan managementinformatie, waarmee u gericht kunt sturen op de toekomst. Geen ingewikkeld programma dat u moet installeren op uw computer, maar een online, actueel en met inlog beveiligde omgeving voor uw organisatie.

  • Digitale HR gesprekscyclus
  • Eenvoudig en snel de performance en potentie van uw medewerkers in kaart
  • Snel inzicht in de ontwikkelpotentie van uw organisatie
  • Eenvoudig en makkelijk te gebruiken software
  • Lichte implementatie

Waarom HR Manager?

Wilt u het functioneringsgesprek digitaal ondersteunen en beter inzicht krijgen in performance van uw medewerkers?

Momenteel is het lastig om als HR professional inzicht te krijgen hoe het (ontwikkel)budget wordt ingezet. Daarbij hebben managers vaak geen goede maatstaaf om het team verder te ontwikkelen. Juist deze zaken zijn van belang om succesvol te blijven als organisatie in de toekomst. Het product HR manager van Blue Carpet kan u hierbij helpen.

 

Samenwerking XpertHR & Blue Carpet

Het ontwikkelen en behouden van medewerkers is, voor zowel grote als kleine organisaties, een belangrijk thema op de agenda. Door medewerkers op de juiste manier te ontwikkelen, zijn organisaties in staat om in te spelen op de huidige en snel veranderende markt en zo succesvol te zijn en te blijven.

Samenwerkingsvoordelen klanten Reed Business

XpertHR ziet bovenstaande uitdaging bij veel van haar klanten. Om klanten te helpen met deze uitdagingen is XpertHR vanaf 1 mei een samenwerking aangegaan met Blue Carpet. Blue Carpet is een innovatief HR software bedrijf dat organisaties helpt om de beoordelings- en ontwikkelingscyclus voor organisaties te verbeteren aan de hand van slimme oplossingen. Door de inzet van de Blue Carpet (HR Manager) zijn XpertHR klanten in staat om onder andere:

  • Medewerkersbeoordeling & -ontwikkeling te digitaliseren, wat een eerste belangrijke stap is voor HR optimalisatie en algemene medewerker ontwikkeling;
  • Inzicht te vergaren in de competenties van het medewerkersbestand, zodat betere beslissingen gemaakt kunnen worden om competenties te verbeteren;
  • Medewerkers zelf de regie geven over de eigen ontwikkeling en bijbehorende acties;
  • Inzichten van XpertHR te vertalen naar acties binnen de beoordelings- & ontwikkelingscyclus zodat er duurzame verbetering optreed in de prestatie van het totale medewerkersbestand.

Meer informatie

Kan XpertHR of HR Manager iets voor uw organisatie betekenen? Om deze vraag te beantwoorden gaat wij graag met u in gesprek. Tijdens dit vrijblijvende gesprek krijgt u een product demonstratie en kunt u direct zelf kijken welke documenten er allemaal aanwezig zijn in de online omgeving. Klik hier om u aan te melden.