020 - 515 9 515

Neem direct een kijkje

Ontdek XpertHR | CAO Research

CAO Research homepage

Altijd toegang tot de juiste CAO

U heeft beschikking over vrijwel alle CAO’s in Nederland. Dus niet alleen de bedrijfstakcao's (en AVV's), maar ook ondernemingscao's. Meer dan 1.900 in totaal! Inclusief de historie van de CAO's tot wel 10 jaar terug. Hierdoor vindt u zeker de CAO waar u naar op zoek bent.

Alle informatie op één plek

U krijg niet alleen de volledige CAO-teksten met bijbehorende akkoorden. Ook salaris- en loontabellen, werkingssfeer, bedrijven die onder de CAO vallen, principeakkoorden en een uiteenrafeling van de cao-regelingen op basis van circa 100 uniforme kenmerken zijn direct voor u zichtbaar. Kortom, alle informatie die u nodig heeft, eenvoudig op één plek.

100% actueel en betrouwbaar

CAO Research maakt gebruik van de originele en meest actuele documenten zoals de CAO-onderhandelaars van het FNV die in hun documentatiesysteem bijhouden. Dat betekent dat XpertHR | CAO Research vaak al over informatie beschikt die nog niet eens gepubliceerd is. U bent dus altijd verzekerd van betrouwbare informatie volgens de laatste stand van zaken.

Vind snel de juiste informatie

De CAO-teksten zijn volledig doorzoekbaar en kunt u CAO's gemakkelijk vinden op onder andere cao-naam, sector of bedrijfsnaam. Daarnaast zijn de CAO's onderling te vergelijken op basis van circa 100 kenmerken. U heeft zelfs de mogelijkheid om rapportages te maken op basis van zelf in te stellen criteria (bijv. loonmutaties). Met XpertHR | CAO Research hoeft u nooit meer eindeloos te zoeken naar de juiste informatie.

Blijf op de hoogte van loonmutaties met CAO Research

Blijf altijd op de hoogte

In één oogopslag ziet u de huidige status van een CAO en eventuele recente wijzigingen. Bijvoorbeeld wanneer er een document is toegevoegd of de onderhandelingen in een nieuwe fase zijn beland. Daarnaast kunt u belangrijke CAO's toevoegen aan uw favorieten in de sectie "Mijn CAO's". Vink hierbij aan dat u op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen en u ontvangt de nieuwste gegevens in uw eigen mailbox. Zo heeft u altijd de belangrijkste CAO's snel gevonden.

Meer weten?