020 - 515 9 515

Duurzame Inzetbaarheid

U kent het hoogstwaarschijnlijk zelf vanuit de praktijk een hoge werkdruk. Hoe zorgt u er nu voor dat uw medewerkers duurzaam inzetbaar zijn en vooral blijven. Ondanks toenemende stress en druk op de werkvloer blijkt de waardering voor de organisatie waar ze werkzaam zijn niet erg positief. Uit onderzoek blijkt dat trotse medewerkers een voorwaarde zijn voor duurzame inzetbaarheid. Maar hoe zorgt u als werkgever dat werknemers die trots kunnen ervaren? En welke gevolgen heeft dit voor duurzame inzetbaarheid? Het antwoord op deze vragen vindt u in XpertHR en krijgt u tijdens de webinars.

Wat kan XpertHR u bieden rondom dit thema?

Wilt u zien wat XpertHR u kunt bieden op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid?

Duurzame Inzetbaarheid & XpertHR

Om u zo goed mogelijk te voorzien in (vak)informatie rondom dit thema organiseren wij twee gratis webinars voor u. Deze webinars zijn zowel live als on-demand te bekijken. Voor klanten van XpertHR zijn deze natuurlijk terug te kijken in ons product. De webinars worden gepresenteerd door onze Xpert Aukje Nauta.

Programma:
1e: Webinar: Update over duurzame inzetbaarheid – Waar staan we nu? Kijk mee
2e: Webinar: Hoe werktrots bijdraagt aan duurzame inzetbaarheid Kijk mee 19 november

Direct meer lezen over Duurzame Inzetbaarheid?

Zo gaat HR aan de slag met vitaliteitsmanagement! Vitaliteit is een belangrijk deel van duurzame inzetbaarheid. De grootste bedreiging voor vitaliteit zijn stress en burn-outklachten, die nu juist vaak de meest gemotiveerde werknemers treffen. Dit vraagt een nauwe samenwerking tussen HR en de managers. Organisatiepsycholoog Aukje Nauta vertelt in deze whitepaper wanneer HR aan de slag moet met vitaliteit en hoe vitaliteit wordt bevorderd.


Klik hier voor de whitepaper

Duurzame Inzetbaarheid: Hoe maakt HR een beleid?

Werkgevers maken zich zorgen over afnemende inzetbaarheid van werknemers. Hoe beoordeelt u de inzetbaarheid van medewerkers? En hoe maakt u een beleid in duurzame inzetbaarheid om de inzetbaarheid te vergroten? Hoogleraar Job Hoogendoorn beantwoordt deze vragen in de whitepaper.


Klik hier voor de whitepaper

Zo gaat u aan de slag met vitaliteit:
4 praktijkvoorbeelden

In deze whitepaper leest u interviews met HR professionals van onderstaande organisaties die uitblinken met hun maatregelen:

 • Grafisch bedrijf Zalsman:
  fietsen in werktijd en vitaliteitsprogramma’s
 • Industrieel bedrijf Conservator Group:
  offensief tegen overbelasting
 • Ict-bedrijf OGD:
  thuis naar het werk halen
 • Zorginstelling MeanderGroep:
  inzetten op balans werk-privé
Klik hier voor de whitepaper

Inzet op Maat & XpertHR

Op 26 november 2019 is het vakevenement Inzet op Maat. XpertHR zal hierbij aanwezig zijn en een workshop verzorgen. Xpert Aukje Nauta gaat deze sessie verzorgen. Als partner van Inzet op Maat mogen wij gratis 2x2 kaarten weggeven. Wilt u kans maken op de gratis kaarten meld u dan aan. Zien wij u daar?


Gratis 2x2 kaarten

Aukje Nauta is arbeids- & organisatiepycholoog en onze Xpert op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vernieuwing van arbeidsrelaties en team- en organsiatieontwikkeling. Ze doet ook onderzoek naar dit thema en is hierbij verbonden aan de Universiteit Leiden als bijzonder hoogleraar ‘Enhancing individuals in a dynamic work context’