020 - 515 9 515

Eigen Beleid tool in de kennisbank XpertHR

Maak kennis met XpertHR, de Antwoordbank

Raadpleeg eenvoudig uw beleidsdocumenten met de Eigen Beleid tool

  • Krijg direct zicht op uw eigen beleid
  • Plaats uw beleidsdocumenten overzichtelijk op één plek
  • Wijzig eenvoudig uw beleidsdocumenten
  • Vind uw beleidsdocumenten snel via de zoekmachine

XpertHR Eigen Beleid tool

XpertHR icoontje Xpertise Waarom de Eigen Beleid tool gebruiken?

Met de Eigen Beleid tool heeft u de mogelijkheid om eenvoudig uw beleidsdocumenten op te nemen en te raadplegen binnen XpertHR. Alle informatie staat daarmee overzichtelijk op één plek waardoor fouten kunnen worden voorkomen en tijdsbesparend kan worden gewerkt. Uw eigen beleid is bovendien snel te vinden via de zoekmachine en staat altijd bovenaan in de zoekresultaten.

 

 

 

XpertHR icoontje Xpertise Zijn er kosten verbonden aan de Eigen Beleid tool?

De Eigen Beleid tool is gratis voor XpertHR abonnees. Om toegang te krijgen kunt u contact opnemen met onze Technische Servicedesk via tsd@reedbusiness.nl.

XpertHR icoontje Xpertise Wie heeft toegang tot mijn beleidsdocumenten?

Alleen u heeft toegang tot uw beleidsdocumenten. Wij raden u aan 1 of 2 beheerders aan te stellen die autorisatie hebben om beleidsdocumenten toe te voegen en te wijzigen. Uw andere collega’s kunnen de documenten dan wel lezen, maar niet zelf bewerken. Indien noodzakelijk kan XpertHR zichzelf toegang verschaffen om ons de gelegenheid te geven klanten te helpen met het toevoegen en beheren van hun eigen beleid.

XpertHR icoontje Xpertise Hoe zijn mijn beleidsdocumenten beveiligd?

Uw documenten worden beveiligd opgeslagen via een HTTPS verbinding op onze servers  in Ierland. Daarnaast worden er elke nacht back-ups gemaakt van onze servers. Deze back-ups worden één maand bewaard.

XpertHR icoontje Xpertise Wat gebeurt er met mijn beleidsdocumenten als ik mijn abonnement beëindig?

Na afloop van uw XpertHR abonnement worden de documenten maximaal één maand op de server bewaard. Zoals eerder aangegeven is dit een back-up versie van de server.