020 - 515 9 515

Gebruikerstraining Amsterdam (middag)

Gratis

Heeft u een abonnement op XpertHR en zou u graag meer uit uw abonnement willen halen? Of heeft u een nieuwe collega die u wilt laten kennismaken met XpertHR? Meld u dan nu gratis aan.

Voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers van XpertHR. Meld u dan aan voor eenĀ gratis gebruikerstraining. De training staat onder leiding van onze ervaren trainer.

De training zal met uw vakgenoten zijn en leert u o.a. praktische handvatten van de kennisbank. Ook krijgt u inzicht in de nieuwe functionaliteiten van de HR Antwoordbank

Programma

Ontvangst

Ontvangst met koffie en thee.

Start gebruikerstraining

 

  • Recente wijzigingen en ontwikkelingen binnen de HR Antwoordbank
  • De functionaliteiten en persoonlijke instellingen.
  • Snel en gemakkelijk informatie zoeken
  • Uw vragen over het gebruik van XpertHR

 

Eind gebruikerstraining

Spreker

Katiusca Azzaro

Als trainer ben ik verantwoordelijk voor het trainen maar ook voor het begeleiden en adviseren van klanten door hen te voorzien van de juiste tools, kennis en informatie om de dagelijkse werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren. Als trainer binnen RBI ben ik bekend met verschillende trainingsstijlen. Naast gebruikersdagen en webinars geef ik ook online persoonlijke trainingen. Als trainer ben ik verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van de producten door signalen van de klant op te pakken en te verwerken in de aangeboden producten en trainingen in samenwerking met marketing, redactie en sales.

Locatie

Millennium Tower Amsterdam

Radarweg 29, Amsterdam, Nederland