020 - 515 9 515

Wat zijn de veranderingen in de foodsector?

Blijf up to date met XpertHR

Alle benodigde HR-informatie op één plek

  • Zekerheid dat u het juiste antwoord vindt op uw HR-vraag
  • Gebruik de praktische voorbeeldbepalingen
  • Houd de veranderen in de foodsector scherp in de gaten
test

'Blijven leren is noodzakelijk voor het behouden toegevoegde waarde, voor medewerkers én organisaties. In XpertHR treft u actuele kennis vanuit het HRD-vakgebied aan, evenals hulpmiddelen en methodieken die u kunt toepassen in uw organisatie.'

- dr. Isolde van Roekel, Directeur Kolkhuis Tanke.
25 jaar onderzoeker in HRD vakgebied. Hoofdredacteur vakblad Opleiding & Ont-
wikkeling en docent Universiteit Utrecht.

Ziekte & verzuimpreventie in de foodsector

Ongeveer de helft van alle werknemers verzuimt gedurende een jaar minstens een keer met een gemiddelde duur van 16 werkdagen. De kosten voor een zieke medewerker kunnen oplopen tot €410,- per dag. Hoe kunnen HR professionals ervoor zorgen dat het verzuim van de werknemers zo laag mogelijk wordt gehouden? XpertHR helpt de zorginstellingen graag op weg.

8 maal voorkomen van (hoge) kosten

Een zieke werknemers kost een werkgever gemiddeld €250,-, dit komt onder andere door doorbetaling van loon, verzuimbegeleiding en kosten voor vervangend personeel en/of productieverliezen. Gemiddeld zijn werknemers één keer per jaar zes dagen ziek. De kosten van verzuim zijn dus zo'n €1.500,- per werknemer per jaar; €75.000,- per jaar bij een personeelsbestand van 50 medewerkers en bijna 4 ton per jaar als u 250 medewerkers in dienst heeft. Hoe kunt u dit voorkomen? Lees meer

Meer informatie

Kan XpertHR iets voor uw organisatie betekenen? Om deze vraag te beantwoorden gaat Jens graag met u in gesprek. Tijdens dit vrijblijvende gesprek krijgt u een product demonstratie en kunt u direct zelf kijken welke documenten er allemaal aanwezig zijn in de online omgeving. Klik hier om u aan te melden.