020 - 515 9 515

XpertHR Klanten ontbijtsessie

Gratis

Wij vinden uw feedback belangrijk bij de doorontwikkeling van XpertHR. Regelmatig vragen wij input aan klanten om verbeteringen te toetsen. Tijdens deze sessie presenteert UX-Researcher Debby Hartman-van Manen het resultaat van de gebruikersonderzoeken die de afgelopen paar maanden zijn gehouden. Deze inhoudelijke sessie wordt gehouden in de round control room in Media Plaza, Jaarbeurs, Utrecht. Wij zijn heel nieuwsgierig naar uw feedback. Meld u aan voor de ontbijtsessie en maak samen met ons XpertHR nog gebruiksvriendelijker.

Direct contact:   020 - 515 9515
Deze masterclass was op

Klantbeoordelingen van eerdere masterclasses

Deel jouw ervaring

Verstuur

Spreker

Debby Hartman – van Maanen

Als User Experience Researcher ben ik verantwoordelijk voor het vertalen van de wensen van bestaande klanten naar gebruiksvriendelijke toepassing in de producten van RBI. De input verzamelen we door gebruikersonderzoeken te houden. Daarnaast ga ik regelmatig met onze klanten in gesprek door het houden van interviews of door het organiseren van feedbacksessies.

Met mijn de jarenlange ervaring als trainer ben ik bekend met verschillende trainingsstijlen en interview technieken. Samen met marketing, redactie, customer success en sales teams verwerken we de signalen van de klant in de (door)ontwikkeling van producten om u als klant nog beter te kunnen bedienen.

Programma

Ontvangst & ontbijt

Start de dag met een XpertHR ontbijtje.

Presentatie & inhoudelijke sessie

UX-Researcher Debby neemt de aanwezigen mee in de uitkomsten van de design review en gebruikersonderzoeken.  Ze laat de aanwezigen als allereerste klanten een sneakpeak van het resultaat zien.

De deelnemers aan de ontbijtsessie krijgen ook als eerste toegang tot spiksplinternieuwe beta-omgeving van XpertHR!

Tijdens deze interactieve sessie wordt u gevraagd om feedback te geven.

Afsluiting met koffie & thee

Onder het genot van een kopje koffie of thee is er ruimte voor het bespreken van persoonlijke casussen, vragen en feedback.

Einde event