020 - 515 9 515

Webinar gebruikerstraining XpertHR

Gratis

XpertHR online gebruikerstraining. Gratis te volgen om het gebruik van XpertHR efficiënter te maken en een update te krijgen over de inhoud. Stel tevens uw vragen aan onze redactieleden. Dit webinar is voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers van XpertHR.

Deze training duurt maximaal een uur en mocht u niet live kunnen kijken, kijk het webinar dan on-demand terug en stel (eventueel) uw vragen per e-mail. U leert o.a. de praktische handvatten van de kennisbank. Ook krijgt u inzicht in de nieuwe aanvulling binnen de kennisbank.

Voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers van XpertHR. Meld u dan aan voor een gratis online gebruikerstraining. De training staat onder leiding van één van onze ervaren trainers.

Tijdens dit webinar leert u o.a. de praktische handvatten van de kennisbank. Ook krijgt u inzicht in de nieuwe aanvullingen binnen de kennisbank. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid vragen te stellen aan onze redactieleden.

Programma

Start Gebruikerstraining

  • Recente wijzigingen en ontwikkelingen
  • Zoeken en navigeren
  • Notities en functionaliteiten
  • CAO Research
  • XpertHR personaliseren
  • Eigen beleid
  • Uw vragen over het gebruik van XpertHR

Afsluiting

Spreker

Juan Carlos Negrette

Als trainer ben ik verantwoordelijk voor het trainen maar ook voor het begeleiden en adviseren van klanten door hen te voorzien van de juiste tools, kennis en informatie om de dagelijkse werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren. Als trainer binnen RBI ben ik bekend met verschillende trainingsstijlen. Naast gebruikersdagen en webinars geef ik ook online persoonlijke trainingen. Als trainer ben ik verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van de producten door signalen van de klant op te pakken en te verwerken in de aangeboden producten en trainingen in samenwerking met marketing, redactie en sales.